Cursuri Dans Copii

0

Cursuri Dans Copii

Cursuri Dans Copii
Cursuri Dans Copii

Cursuri Dans Copii in Ploiesti cu instructori profesionisti.

Cursuri Dans Copii vor fi o adevarat placere pentru cei mici, datorita metodelor moderne de invatare. Instrunctorii nostrii sunt buni pedagogi si vor deveni usor modele de disciplina, respect si bune maniere pentru copilul tau. De asemenea, copiii isi vor consuma energia intr-un mod cu totul constructiv, care ii va ajuta pe viitor sa devina tineri disciplinai si manierati.

Cursuri Dans Copii sunt personalizate dupa calitatile fizice si perfomantele copiilor.

Gradul de dificultate de la Cursuri Dans Copii este adaptat varstei copiilor (4-6 si 7-12 ani) si nivelului lor de pregatire (incepatori, intermediari, avansati). Pentru rezultate optime si pentru ca fiecare copil din grupa sa poata sa se bucure de atentia instructorilor, iar deprinderea pasilor de dans sa se faca in cele mai bune conditii, grupele de dans nu vor contine multi copii. Astfel se vor bucura si de spatiu suficient unde sa-si exerseze pasii.

Pentru ca performanta este prioritatea noastra numarul unu, periodic cei mici vor participa la diferite spectacole, fie in Ploiesti, fie in tara, daca exista disponibilitate in acest sens.Copii vor fi costumati si vor avea reprezentatii single sau in grup.

Cursantii nostrii vor face impresie buna si in viata personala. Spre exemplu,cand vor lua parte la diferite evenimente din viata de familie, cum a r putea fi diferite petreceri sau aniversari, vor face impresia buna datorita lectiilor de dans invatate.Nu vor sta izolati, ci vor iesi pe ringul de dans unde vor arata tot ce stiu din proprie initiativa.

Frecventand cursurile de dans pentru copii, cei mici vor dobandi o serie de beneficii. In afara invatarii mai multor stiluri de dans. miscarea ii va ajuta sa aiba si o memorie buna, prin stimularea capacitatii concentrare, sa aiba flexibilitate sporita si sa fie sociabili.

Copiii pot invata in cadrul cursurilor mai multe stiluri de dans: dans modern sau dansuri sportive(vals lent, vals vienez, quickstep, tango, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Informatii, rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Cursurile de dans pentru cei mici desfasurate in Ploiesti de catre instrucorii nostri au cele mai mici preturi de pe piata.

Leave A Reply