Valsul Mirilor

0

Valsul Mirilor

Valsul Mirilor
Valsul Mirilor

Invata Valsul Mirilor la noua Scoala de dans din Ploiesti, unde instructorii te vor ajuta sa creezi unul dintre cele mai frumoase momente ale nuntii tale.

Se spune ca lucrurile vechi, care se bucura deja de o anumita notorietate sunt alegerile perfecte. Iata de ce, daca inca nu aveti o melodie preferata pentru Valsul Mirilor, te sfatuim sa alegi o melodie care deja a cucerit lumea. Nu vei da gres. Lista este lunga, dar am incercat sa selectam cateva care te-ar putea ajuta.

Pentru Valsul Mirilor ai putea alege superba „Second Waltz” a compozitorului rus Dmitri Shostakovich, cea care l-a consacrat definitiv pe Andre Rieu la nivel mondial, obtinand discuri de aur si platina. Dupa mai bine de 90 de ani de la scrierea ei(1924),„Second Waltz” cucereste incontinuare inimile oamenilor si suntem convinsi ca si tu i-ai putea cuceri pe toti invitatii de la nunta voastra cu un dans pe aceasta melodie.

“At last” ar putea fi o alta alegere a ta. Compusa in 1941, “At last” a atins perfectiunea in 1960, sub perfecta interpretare a canteretei de culoare Etta James.

Nemuritorul Elvis Presley ar putea fi si el una dintre alegeri. Piesa “Can’t Help Falling In Love” emotioneaza orice inima. Si daca Elvis Presley obisnuia sa-si incheie concertele cu aceasta piesa, fiind indragosti pana in adancul sufletului de ea, voi ati putea incepe petrecerea cu dansul vostru,executat pe aceasta melodie nemuritoare.

”Over and Over”, compozitie aparuta in 1969 este o alta propunere pentru Valsul Mirilor.

In cazul in care aveti deja melodia voastra, nu trebuie decat sa invatati coregrafia propusa de instructorii Scolii de Dans PLoiesti.

Apelati cu incredere la instructorii Scolii de dans Ploiesti pentru a lua cursuri pentru dansul mirilor, inclusiv Valsul Mirilor.

Pentru rezultate bune, este nevoie de cel putin o luna de zile pentru a invata pasii. Deci nu mai asteptati, inscrieti-va acum la cursuri.

Informatii, rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply