Sophy Dance

0

Sophy Dance

Sophy Dance
Sophy Dance

Sophy Dance dovada ca pasiunea chiar nu are varsta!

Nu sunt nici macar in clasa intai, insa sunt deja premiantii cursurilor de dans predate de catre coregrafa Georgiana Tanase. Este vorba despre cei mai mici dansatori ai scolii de dans Sophy Dance care ii invata sa devina adevarati balerini care sa evolueze pe marile scene ale tarii.

Lectiile de dans pentru prichindeiii Sophy Dance, nu sunt doar distractive ci si foarte educative. Nu doar in sensul miscarilor bine executate ci si in sensul dezvoltarii celui mic. Li se dezvolta latura creativa, urechea muzicala si pasiunea.

In afara pasilor de dans , cei mici sunt  invatati si despre principiul lansat de catre Mark Twain si anume:

“Danseaza ca si cum nu te vede nimeni;

iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit;

canta ca si cum nu te-ar auzi nimeni;

traieste ca si cum ai fi singurul om de pe pamant.”.  Acest principiu ii ajuta pe dansatori sa nu aiba trac sau emotii negative care sa-i impiedice sa execute corect pasii invatati si sa aiba atitudine de balerin profesionist. Tracul va fi eliminat in toate situatiile cu care se vor intalni pe viitor, cum ar putea fi examenele scolare.
Scoala de dans Sophy Dance isi propune sa aduca un altfel de abordare in invatarea pasilor de dans. La scoala de dans invatarea elementelor este o placere, aplicandu-se metode atractive si placute. Sedintele sunt in asa maniera gandite, incat sa-i faca pe copii sa astepte cu nerabdare urmatorul curs de dans. 

Elevii beneficiaza de spatiu generos pentru invatarea pasilor si de profesori experimentati care se mandresc cu rezultate deosebite in acest domeniu.

Lectiile se fac pe categorii de varsta, dar si pe nivel de pregatire. Mai exact, exista cursuri pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Copiii pot invata in cadrul cursurilor mai multe stiluri de dans: dans modern sau dansuri sportive( vals lent, vals vienez, quickstep, tango, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Informatii, rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply