Scoala Dans Ploiesti

0

Scoala Dans Ploiesti

Scoala Dans Ploiesti
Scoala Dans Ploiesti

Scoala Dans Ploiesti, ofera printre altele si Cursuri Tango. Lectiile sunt oferite de catre instructori profesionisti la Scoala Dans Ploiesti,atat pentru nivel incepatori, cat si pentru avansati.

Cei care vor sa ia parte la Cursuri Tango, oferite de catre instructorii de la Scoala Dans Ploiesti trebuie sa fie pregatiti sa invete nu doar miscarile specifice ci si sa simta putenic. Cursuri Tango nu se refera la o imagine, ci la o senzatie. De armonie, iubire, liniste.

Istoria acestui dans a inceput in urma cu aproximativ 140 de ani, si a ajuns sa fie atat de indragit cu mult efort. La inceput, tangoul nu s-a bucurat de aprecierea publicului larg asa cum se intampla astazi, si, categoric nu era considerat atat de maiestuos cum este astazi….Era un dans mai degraba vulgar.

Tangoul a aparut in jurul anului 1880, la periferiile din Buenos Aires in baruri si locuri unde era cautata aventura pasagera.

Usor-usor, dansul a patruns si in inalta societate, unde a fost cizelat. Practic, tinerii bogati ai Argentinei au fost catalizatorul care au decis schimbarea sortii acestui dans.Acestia participau la marile petreceri ale vremii din  Paris si Londra,loc unde a fost prezentat si tangoul. Asa se face ca tangoul sa devenit brusc moda europeana.

Un aport important in transformarea tangoului de la dans “pacatos” la arta a fost Carlos Gardel pe numele sau Charles Romuald

Scoala Dans Ploiesti
Scoala Dans Ploiesti

Gardés, cantaret si compozitor care a vazut adevarata valoare a acestui stil de dans. Tangoul si-a rafinat sunetul iar muzica de tango a devenit sofisticat si a  inceput sa se adreseze unui public educat intru tango.

Miscarile care caracterizeaza tango-ul sunt lungi, elegante, bazate pe invartiri. Muzica este 4/4, cu un tempo lent de 27-30 batai/minut. Se executa un pas pe fiecare bataie.

Doritorii au acum ocazia sa ia parte la Cursuri Tango, oferite de instructorii de marca de la Scoala Dans Ploiesti

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply