Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri

0

Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri

Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri
Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri

Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri, ofera cursuri de dans specializate,pentru a deschide seara cu stil si eleganta.Scapa de grija dansului mirilor, cu care se obisnuieste sa se deschida orice petrecere de nunta! Instructorii de la Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri ofera cursuri pentru toti cei care vor sa impresioneze cu un dans executat corect, executat cu pasiune si cu multa flexibilitate.

Cursurile de la Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri sunt in asa fel gandite incat sa se muleze perfect pe abilitatile fiecarui client in parte. Asa ca, daca sunteti genul de persoane ceva mai rigide, exista metode de invatare si pentru acestia. Impreuna cu coregrafii nostrii se va gasi stilul de dans care vi se potriveste cel mai bine, pentru a fi pusi in evidenta ambii parteneri de dans, in egala masura. Veti invata pasi simpli pe care ii veti executa cu multa energei.

Stim ca aveti multe alte pregatiri pentru ziua casatoriei, insa este important sa nu lasati DANSUL MIRILOR in coada listei de pregatiri. Ba dimpotriva. Este necesar sa luati cursuri de dans cu cel putin o luna inainte de nunta. Chiar daca veti invata repede

Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri
Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri

pasii si coregrafia, este nevoie de mult exercitiu pentru ca totul sa iasa perfect. Nu uitati ca DANSUL MIRILOR nu inseamna doar o insiruire de miscari executate corect. Inseamna si atitudine, postura corecta a corpului si transmiterea emotiilor catre privitori.

Scoala Dans Ploiesti Pentru Miri ofera cursuri personalizate, in functie de preferintele mirilor si aptitidinile lor.

Pentru informatii si rezervari la Cursuri Dans Ploiesti, apelati numarul de telefon 0720. 191 .598.

DECI, nu mai asteptati! Spuneti-ne care este melodia voastra, cea care va trezeste cele mai frumoase amintiri despre voi doi, iar noi va vom ajuta sa o transformati in cel mai frumos moment al serii de la nunta voastra. Preturi decente, seriozitate si pasiune, asta veti gasi la noi!

Leave A Reply