Scoala Dans Pentru Copilul Tau

1

Scoala Dans Pentru Copilul Tau

Scoala Dans Pentru Copilul Tau
Scoala Dans Pentru Copilul Tau

Esti in cautare de Scoala Dans Pentru Copilul Tau? Vrei ca cel mic sa petreaca timpul liber intr-un mod contructiv, sa invete stiluri noi de dans si sa invete ce inseamna munca in echipa? La Ploiesti s-a deschis cea mai noua Scoala Dans Pentru Copilul Tau.

Gradul de dificultate de la Scoala Dans Pentru Copilul Tau este adaptat varstei copiilor (4-6 si 7-12 ani) si nivelului lor de pregatire (incepatori, intermediari, avansati). Pentru rezultate optime si pentru ca fiecare copil din grupa sa poata sa se bucure de atentia instructorilor, iar deprinderea pasilor de dans sa se faca in cele mai bune conditii, grupele de dans nu vor contine multi copii. Astfel se vor bucura si de spatiu suficient unde sa-si exerseze pasii.

Copiii pot invata in cadrul cursurilor mai multe stiluri de dans: dans modern sau dansuri sportive(vals lent, vals vienez, quickstep, tango, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Daca argumetele acestea nu te-au convins sa-ti inscrii copilul la Scoala de dans din Ploiesti, atunci iti mai oferim inca

Scoala Dans Pentru Copilul Tau
Scoala Dans Pentru Copilul Tau

doua .Primul dintre ele este amplasarea. Cei mici pot fi adusi de parinti sau bunici fie cu masina personala fie cu mijloacele de transport in comun. Scoala este deschisa in cartier 9 Mai.(langa Piata 9 Mai, colt cu supermarket Profi). Cei care stau in cartier pot face o frumoasa plimbare pana la scoala.

Un al doilea argument este si cel demonstrat si de specialisti, care spune ca dansul sporeste inteligenta. Vei vedea ca in timp

copilul tau va deveni mult mai bun la scoala, mai organizat si mai disciplinat.

Cursurile de dans pentru cei mici desfasurate in Ploiesti de catre instrucorii nostri au cele mai mici preturi de pe piata.

Scoala de Dans Ploiesti, locul in care copiii sunt cu adevarat fericiti. Periodic cei mic vor participa la diferite evenimente din oras si judet unde vor prezenta mici spectacole.

Informatii, rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Un comentariu

  1. Buna ziua am o fetita de 4 ani si 9 luni as dori sa o înscriu la cursurile de dans îmi puteți spune va rog cît este abonamentul pe luna si o adresa exactă Multumesc.

    Reply

Leave A Reply