Regulament Dans Ploiesti

Regulament Dans Ploiesti

OlderKids-1020x1024-TAXA DE CURS este cea anunţată la înscriere şi se achită lunar (în prima săptămână a lunii in curs), integral (indiferent de numărul orelor de prezenţă).
ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:
        -Copie certificat de naştere copil;
        -Adeverinţă medicală ( apt pentru efort fizic).
-COSTURI SUPLIMENTARE: echipament studiu, costume spectacole (2 costume/an), taxe participare concursuri şi spectacole, transport (toate acestea sunt suportate de către cursanţi).
-ECHIPAMENT DE STUDIUflexibili (cipici), dres alb şi body simplu (culoarea costumului se stabileşte de către profesorul coregraf iar achiziţionarea se face prin intermediul şcolii).
-SPECTACOLE:
-În lunile decembrie şi iunie ale fiecărui an de curs, se organizează spectacole;
-La diversele evenimente publice la care este invitată şcoala de dans, participă grupele avansate;
-La concursurile de specialitate (judeţene, naţionale) vor participa toate grupele, excepţie făcând grupa de începători;  
-Participarea la concurs sau diverse evenimente a tuturor membrilor selectaţi de către profesorul coregraf, este obligatorie!
-GRUPE: 10-15 cursanţi.
-VACANŢE:
Cursurile se întrerup doar în perioada vacanţei de Anul Nou si a sărbătorilor de Paşte. În perioada vacanţei de vară, orarul grupelor este diferit de cel din timpul anului iar distribuirea copiilor in grupe se poate schimba. 
      Se pot face înscrieri şi după începerea anului de curs, în funcţie de locurile disponibile. Noii înscrişi vor fi integraţi în grupele deja existente în funcţie de vârstă şi nivel de pregătire.   
-Pe perioada desfaşurării orelor de curs, părinţii nu au acces în sala de dans.

Cursuri Dans Ploiesti