Lectii De Samba

0

Lectii De Samba

Lectii De Samba
Lectii De Samba

Lectii De Samba pentru pasionatii acestui dans brazilian, oferite de catre instructorii celei mai noi scoli de dans din PLoiesti.

Cand spui samba, te gandesti automat la fete frumoase, dansuri fermecatoare si la un carnaval de poveste.Cine nu a auzit de faimosul Carnaval de la Rio de Janeiro, unde se intalnesc cei mai buni dansatori de samba brazilian, dar si petrecareti si turisti care vor sa simta farmecul festivalului creat in jurul acestui stil de dans? Costumele voi colorate care emana frumusetea in stare pura, la care se adauga si miscarile de samba(dansul fiind extrem de rapid) fac din carnaval unul dintre cele mai ravnite evenimente de pe planeta. Poate ca nu vei ajunge chiar la Carnaval, insa cu siguranta poti invata sa executi corect pasii de dans.Samba este un dans brazilian plin de viata format din mai multe salturi. Este un dans extrem de rapid, care emana multa bucurie.

Daca va veti inscrie la Lectii De Samba, veti invata ca acest dans are urmatoarele :

masuri: 2/4,

-tempo: 50batai/minut,

-ritm de baza: 1 si2, 1 si2(accent puternic pe ambii timpi).

Samba este o combinatie de influente africane, indiene si iberice, un dans intens care te provoaca sa fi exuberant, fericit.

Primii oamneni care si-au dat seama ca Samba este un stil de dans valoros, au incercat sa-l aduca in cadrul Scolilor de Dans de pe continent inca din anul 1923. Au mai fost nevoie de inca 25 de ani, pana cand acesta sa se impuna si sa devina atat de cunoscut si dorit de dansatori. In momentul de fata exista mai multe variante de Samba.

La Scola de Dans Ploiesti elevii pot participa la Lectii De Samba pe categorii de incepatori, intermediari si avansati.Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply