Lectii De Rumba

0

Lectii De Rumba

Lectii De Rumba
Lectii De Rumba

Lectii De Rumba pentru pasionatii de dans din Ploiesti. Pasionatii dansurilor latino-americane au ocazia de a lua Lectii De Rumba la noua Scoala de dans deschisa Ploiesti. Cursuri oferite pe categorii; incepatori, intermediari, avansati.

Senzualitate, pasiune si expresivitate. Aceasta ar fi, in linii mari, esenta unuia dintre cele mai frumoase stiluri de dans din lume: Rumba. Un dans prin definite expresiv, o poveste de iubire si suferinta in acelesai timp, Rumba este considerat “perla dansurilor latino-americane”.

Fiecare dans spune cate o poveste dintre un el si o ea, cu puternice element de “tachinare si fuga”, barbatul fiind ispitit si apoi respins. Miscarile sunt carecterizate prin ritm alert, miscari alerte ale soldurilor,femeia incercand sa domine barbatul cu farmecul specific feminin, in timp ce barbatul are o atitudine dominatoare, folosindu-si  intregul trup pentru a-si impresiona partenera. Ea este caracterizata de o senzualitate agresiva, iar el are o atitudine defensiva.

Finalul dansului pasional vine cu neimplinirea povestii de dragoste.

Muzica este caracterizata de batai intrerupte (stacatto beat) sustinute de miscari expresive ale dansatorilor. Masura muzicala este de 4/4, tempoul fiind de 25-27 masuri pe minut.

Originea acestui dans( secolul al XVI-lea) izvorasc din doua surse diferite, venite din Spania si Africa. Amprenta cea mai mare si-a pus-o insa influenta cubaneza,desi au existat dezvoltari similare si in alte insule din Caraibe si in general din America Latina.

Doritorii au acum ocazia sa ia parte la Lectii De Rumba , oferite de instructorii de marca de la Scoala Dans Ploiesti.

Cursurile sunt deschise pentru toata lumea indiferent de varsta sau ocupatie. La cursurile noastre participa si pot participa atat elevi, studenti cat si toti pasionatii de dans.

Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Un alt lucru important este acela ca, la un curs va exista un numar optim de elevi pentru ca toti sa se bucure de libertatea de miscare, dar si de atentia instructorului.

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply