Lectii Dansul Mirilor Personalizate

0

Lectii Dansul Mirilor Personalizate

Lectii Dansul Mirilor Personalizate!
Lectii Dansul Mirilor Personalizate!

Lectii Dansul Mirilor Personalizate! Iata tendinta anului 2016 in materie de dansul mirilor, tendinta care va fi in plina voga si anul urmator!

Traditia dansului mirilor se pastreaza cu sfintenie in tara noastra, numai ca incepe sa capete o nota personala,ceea ce confera momentului deschiderii petrecerii de nunta originalitate absoluta. Tinerii casatoriti aduc in fata invitatilor sai coregrafiil personalizate 100%, executate pe compilatii de piese preferate si care combina mai multe stiluri de dans.

Daca si voi va doriti un moment special, o coregrafie deosebita apelati cu incredere la instructorii celei mai noi Scoli de dans din Ploiesti care ofera Lectii Dansul Mirilor Personalizate.

Majoritatea coregrafiilor create pentru Dansul Mirilor incep pe o piesa lenta, de dragoste, pe care se danseaza vals sau rumba, dupa care totul se schimba dramatic cu alte stiluri de dans preferate de catre cuplul de indragostiti.

Coregrafii nostri ofera Lectii Dansul Mirilor Personalizate in functie de preferintele fiecarui cuplu in parte. Ne referim aici in special

Lectii Dansul Mirilor Personalizate!
Lectii Dansul Mirilor Personalizate!

la preferintele muzicale, dar si în functie de povestea lor si ce isi doresc sa transmita celor care ii privesc.

Lectii Dansul Mirilor Personalizate pot strecura si elemente neasteptate, care vor face deliciul momentului. Ne referim aici la dansul de grup, un dans mult mai incitant care va da startul distractiei.

Dansul de grup  este practic o imbunatatire a dansului mirilor. Acest dans incepe cu protagonistii serii: mirele si mireasa. Pe parcurs insa li se alatura, spre surpriza tuturor, si nasii, prieteni apropiati(preieteni cu totul speciali cu care se merita sa creati acest moment unic) sau cavaleri si domnisoare de onoare. Daca sunteti un cuplu care deja aveti un copil mare, il puteti introduce si pe el in dans. Astfel de coregrafii de dansuri de grup sunt avantajoase pentru miri si asta pentru ca se elimina din stresul de a da starul petrecerii cu coregrafia pregatita.

Daca si voi va doriti doresti Lectii Dansul Mirilor Personalizate, nu ezita sa iuati cursuri  de dans.

Informatii, rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply