Lectii Dans Miri

0

Lectii Dans Miri

Lectii Dans Miri
Lectii Dans Miri

Lectii Dans Miri

Tanase Georgiana  va ofera cursuri de dans pentru viitorii miri. Daca doriti sa prezentati la nunta un dans special, mai deosebit, doriti sa faceti un program special la valsul mirilor, apelati cu incredere. Impreuna vom face un program deosebit pentru valsul mirilor, valsul miresei, dansul din seara nuntii.

           Pentru Valsul Mirilor , Lectii Dans Miri, coregrafia va avea elemente specifice din Valsul vienez de dans sportiv, dar si elemente de Menuet. Coregrafiile sunt facute personalizat ,in functie de deprinderile, dorintele dumneavoastra, acestea pot fi coregrafii complexe sau simple, tocmai ca rezultatul final sa fie unul estetic si corect.

        Melodia poate fi aleasa de voi sau putem alege impreuna melodii care sa va reprezinte.

 

Cei care urmeaza sa se casatoreasca si care vor respecta traditia de deschidere a petrecerii cu Dansul Mirilor, trebuie sa stie ca pentru a invata o coregrafie este nevoie de cel putin o luna de zile de exercitiu. De aceea ar trebuie sa va inscrieti din timp la Lectii Dans Miri

Tot ce trebuie sa faceti pentru a lua parte la Lectii Dans Miri este sa alegeti melodia care va reprezinta, iar noi vom pregati o coregrafie care sa va puna in valoare. Nu va faceti griji daca nu aveti inclinatii in acest sens. Vom pregati o coregrafie personalizata, din pasi simpli si combinatii de pasi pe care sa-i puteti executa cu usurinta.De asemenea, veti invata sa aveti o postura corecta a corpului  care sa emane siguranta. Veti fi atat de pregatiti incat in timpul dansului nu va veti face griji ca ati putea uita pasii ci, ca si o pereche de dansatori profesionisti, va veti axa pe legatura creata dintre voi si veti simti emotia pasilor executati in sincron , dar si emotia dulce a momentului unic in viata: primul dans ca sot si sotie. Lumea va fi a voastra si nimic nu va mai conta. Invitatii vor fi impresionati pana la lacrimi.

Persoana de contact: Tanase Georgiana

Tel: 0720191598

Leave A Reply