Invata Salsa

0

Invata Salsa

Invata Salsa
Invata Salsa

Invata Salsa cu cei mai buni profesori din Ploiesti, la cea mai noua Scoala de dans din oras.

Invata Salsa la categoria la care te incadrezi:incepatori, intermediari sau avansati

Originara din insulele Caribe, locul de poveste cu plaje intinse, soare la discretie, briza tropicala si apusuri fantastice, dar si din frumoasa America de sud, salsa este un stil de dans care s-a dezvoltat in toata lumea in diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemanatoare. Este cea mai populara variatie a unui dans latino si s-a dezvoltat rapid intr-un fenomen international.

Se danseaza in pereche, pasii barbatului si al femeii fiind identici(dar in oglinda), in 8 timpi.

Pasul de baza al salsei este urmatorul:

-timpul 1- corpul este drept si se duce piciorul stang inainte si se lasa acolo;

-timp 2 -se ridica piciorul drept si se pune la loc de unde s-a ridicat(greutatea se schimba de pe un picior pe altul: calci pe stangul si lasi greutatea pe el (ridicandu-l pe dreptul);

-timp 3 se revine la pozitia initiala( piciorul stang revine de unde a plecat);

-timp 4- se face o pauza scurta;

-timp 5 se duce piciorul drept inapoi si se lasa acolo;

-timp 6 se ridica ușor piciorul stang si se pune la loc de unde s-a ridicat ( ca în cazul timpului 2, cu schimbarea greutatii de pe un picior pe altul);

-timp 7 se revine la pozitia initiala(piciorul drept revine de unde a plecat

-timp 8 se face o mica pauza, apoi se reiau pasii.

Cursurile sunt deschise pentru toata lumea indiferent de varsta sau ocupatie. La cursurile noastre participa si pot participa atat elevi, studenti cat si toti pasionatii de dans.

Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Un alt lucru important este acela ca, la un curs va exista un numar optim de elevi pentru ca toti sa se bucure de libertatea de miscare, dar si de atentia instructorului.

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply