Festivalul Florilor Blejoi

0

Festivalul Florilor Blejoi

Festivalul Florilor Blejoi
Festivalul Florilor Blejoi

Festivalul Florilor Blejoi

Daca imbinam pasiunea, gratia si inocenta copilariei cu multe ore de antrenament, rezulta un spectacol pe cinste, exact cum a fost Festivalul Florilor Blejoi, eveniment care a marcat ziua acestei comune prahovene.

Festivalul Florilor Blejoi a fost un excelent prilej pentru elevele coregrafei Georgiana Tanase de a demonstra tuturor ca, daca iti doresti cu adevarat si muncesti pe masura, poti cuceri lumea cu pasii de dans.

Cu un aspect desavarasit, asa cum ii sta bine unei balerine, si cu costume minunate, dansatoarele au demonstrat ca sunt talentate si ca pot face spectacol, eventual cariera, in aceasta arta, daca isi doresc,

Fetitele si baietii care vor sa ajunga si ei pe scenele judetului Prahova si, de ce nu pe scenele lumii sau care pur si simplu vor sa invete diferite stiluri de dans, pot apela cu incredere la cursurile de dans oferite de catre coregrafa Georgiana Tanase.

Copiii vor invata in cadrul cursurilor nu doar sa fie gratiosi, ci si sa aiba incredere in ei, sa iubeasca muzica si sa o inteleaga. Dansul este cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber sau de a-si descoperi talente nebanuite, plus ca micutii vor intalni copii cu aceleasi pasiuni.

Cursurile de dans se desfasoara pe categorii de varste si stiluri, atat la nivel de incepatori, cat si pentru avansati.In cadrul cursurilor, copiii vor practica o serie de exercitii adecvate varstei pe care o au, in compania unor profesori de dans experimentati care vor oferi lectii atent gandite si adaptate pentru personalitatea fiecarui copil in parte.

Nu ezita sa oferi copilului tau posibilitatea de a se exprima prin dans. Poate deveni urmatorul mare dansator pe marile scene ale tarii.

Copiii pot invata in cadrul cursurilor mai multe stiluri de dans: dans modern sau dansuri sportive( vals lent, vals vienez, quickstep, tango, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Informatii, rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply