Dansuri De Societate

0

Dansuri De Societate

Dansuri De Societate
Dansuri De Societate

Cursuri de Dansuri De Societate la cea mai noua Scoala de dans din Ploiesti.

Vino sa inveti sa dansezi in cea mai noua scoala de dans din Ploiesti, intr- un mediu placut si primitor, cu lectii predate de coregrafi experimentati! Programul cursurilor sunt gandite in asa fel incat sa se potriveasca programului dumneavoastra, la toate nivelurile:incepatori, intermediari si avansati.

Dintre stilurile de dans ati putea alege si Dansuri De Societate.

Acestea cuprind doua categorii de dansuri, adica dansurile de salon si cele

Dansuri De Societate
Dansuri De Societate

latino.

Din prima categorie face parte: valsul lent, valsul vienez,tangoul clasic,foxtrot si discofox-ul.

Categoria a doua cuprinde: rumba, samba, cha-cha, merengue si jitterburg.

Vino cu un partener, pe care il preferi tu, la dans sau fa-ti la noi prieteni la scoala noastra si gaseste perechea perfecta pentru tine si hai sa inveti un nou stil de dans. Daca cochetezi deja cu dansul, atunci vino la noi sa-ti perfectionezi coordonarea si timpii executati.Vei deveni mai increzator, plus ca vei aduce un plus si la capitolul socializare si sanatate, ca sa nu punem la socoteala si ca va veti misca cu gratie

Doritorii au acum ocazia sa ia parte la Cursuri de Dansuri De Societate, oferite de instructorii de marca de la Scoala Dans Ploiesti.

Cursurile sunt deschise pentru toata lumea indiferent de varsta sau ocupatie. La cursurile noastre participa si pot participa atat elevi, studenti cat si toti pasionatii de dans.

Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Un alt lucru important este acela ca, la un curs va exista un numar optim de elevi pentru ca toti sa se bucure de libertatea de miscare, dar si de atentia instructorului.

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply