Dansul Vorbeste Despre Personalitate

0

Dansul Vorbeste Despre Personalitate

Dansul Vorbeste Despre Personalitate
Dansul Vorbeste Despre Personalitate

Dansul Vorbeste Despre Personalitate! Cu alte cuvinte, spune-mi ce stil de dans preferi ca sa-ti spun cine esti.

Mai multe studi de specialitate au demonstrat ca personalitatea unei persoane poate fi usor descoperita in functie de stilul de dans preferat si de miscarile trupului. Miscarile executate de o persoane pe un stil de dans anume contin mesaje subtile despre ganduri, sentimente, trasaturi de personalitate a persoanelor.

Specialistii spun ca, in general, cei care prefera muzica latino si care in timpul dansului  executa miscari linistite , suple  sunt persoane prietenoase, binevoitoare si intelegatoare.

la polul opus sunt cei care pe ringul de dans executa miscari bruste, sacadate, rapide, ale mainilor si ale picioarelor. Acestea ar putea fi persoane extrem de nervoase.

Persoanele constiincioase vor fi in largul lor pe ringul de dans, ocupand un spatiu cat mai mare din spatiul de dans. Iubitorii jazzului, mai interiorizati, au miscari ale capului inainte si inapoi, mai accentuate.

Vino si tu sa inveti sa dansezi in functie de personalitatea ta, la cea mai noua Scoala de Dans din Ploiesti. Cursurile sunt deschise pentru toata lumea indiferent de varsta sau ocupatie. La cursurile noastre participa si pot participa atat

Dansul Vorbeste Despre Personalitate
Dansul Vorbeste Despre Personalitate

elevi, studenti cat si toti pasionatii de dans.

Cursurilor urmaresc mai multe stiluri de dans: dans modern sau dansuri sportive(vals lent, vals vienez, quickstep, tango, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Un alt lucru important este acela ca, la un curs va exista un numar optim de elevi pentru ca toti sa se bucure de libertatea de miscare, dar si de atentia instructorului.

Tot la noi puteti beneficia de cursuri pentru diferite evenimente, cum ar putea fi Dansul Mirilor, diferite petreceri.

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply