Dansul Sporeste Inteligenta

0

Dansul Sporeste Inteligenta

Dansul Sporeste Inteligenta!
Dansul Sporeste Inteligenta!

Dansul Sporeste Inteligenta! Nu o spunem noi ci o confirma un studiu condus de Colegiul de Medicina „Albert Eistein” din New York City. Studiul s-a relaizat pe o perioada indelungata de timp( peste 20 de ani) si a vizat persoanele de pana in 75 de ani si peste. In urma lui s-a demonstrat ca sporeste inteligenta si, mai mult decat atat  reduce riscul de a dezvolta dementa cu 76 %.

Un alt lucru demonstrat, in afara celui conform caruia Dansul Sporeste Inteligenta, este si ca te mentine tanara si imbunatateste memoria. Dansul ajuta fara doar si poate la  construirea de rute mentale diferite si pe mai multe cai. Asa ca, daca o cale se pierde cu inaintarea in varsta, ai o cale alternativa pe care o poti folosi pentru a avea acces la informatiile si amintirile stocate.

Dansul Sporeste Inteligenta si la copii, adolescenti si adulti, in aceesi masura.Dansul este mai mult decat o activitate placuta de ati petrece timpul liber alaturi de prieteni sau noi amici facuti. Este cel care are capacitatea de a imbunatati functiile creierului. In cazul celor mici, s-a demonstrat ca isi dezvolta capacitatea de concentrare si isi imbunatatesc viata pe toate planurile, inclusiv pe cel scolar. Vor avea rezultate mult mai bune la cursuri, daca asta deja nu se intampla.

Dansul Sporeste Inteligenta
Dansul Sporeste Inteligenta

Poti veni si tu la cursurile de la cea mai noua Scoala de dans din Ploiesti. Sunt deschise pentru toata lumea indiferent de varsta sau ocupatie. La cursurile noastre participa si pot participa atat elevi, studenti cat si toti pasionatii de dans.

Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Un alt lucru important este acela ca, la un curs va exista un numar optim de elevi pentru ca toti sa se bucure de libertatea de miscare, dar si de atentia instructorului.

Informatii, si rezervari la telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply