Cursuri De Dans Evenimente

0

Cursuri De Dans Evenimente

Cursuri De Dans Evenimente
Cursuri De Dans Evenimente

Cursuri De Dans Evenimente! Poate fi vorba chiar de petrecerea ta de MAJORAT.

Sigur vrei cea mai grozava petrecere de MAJORAT. Indiferent daca vrei o petrecere restransa, alaturi de cei mai dragi prieteni ai tai sau vrei o petrecere indrazneata, reusita ei nu tine de intamplare ci de o buna organizare. Strecoara elemente surpriza pentru a mentine focul evenimentului si te vei alege cu o petrecere de neuitat.Orice este diferit va fi privit ca avand o tenta speciala de originalitate care va fi pe placul tuturor.

Daca iubesti dansul atunci impresioneaza-ti invitatii cu pasi de dans sau chiar prezinta-le o coregrafie pe melodia ta preferata. Dansul il poti executa singur sau cu cei mai apropiati prieteni. Va fi un moment foarte incitant pentru tine si invitatii tai.

Instructorii Scolii de Dans din Ploiesti iti pot da o mana de ajutor in acest sens, luand parte la Cursuri De Dans Evenimente.

Cursuri De Dans Evenimente inseamna coregrafii personalizate conform preferintelor tale. Ne referim aici la preferinta muzicala,

Cursuri De Dans Evenimente
Cursuri De Dans Evenimente

mesajul pe care vrei sa-l transmiti dar si a stilului de dans.

Daca nu ai nici un plan vis-a vis de stilul de dans pe care doresti sa-l prezinti la majoratul tau, atunci lasa-te pe mana instructorilor nostri. Participa la Cursuri De Dans Evenimente si vei straluci in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti. Fiind buni pedagogi si rabdatori, vor gasi de fiecare data metode inedite ca toata lumea sa invete pasii la perfectiune.

Un alt lucru important este acela ca, la un curs va exista un numar optim de elevi pentru ca toti sa se bucure de libertatea de miscare, dar si de atentia instructorului.

Informatii si rezervari la orele de curs se fac la telefon; 0720. 191 .598.

Leave A Reply