Cursuri Dansul Mirilor

0

Cursuri Dansul Mirilor

Cursuri Dansul Mirilor
Cursuri Dansul Mirilor

Cursuri Dansul Mirilor cu coregrafa Georgiana Tanase pentru petreceri de nunta deosebite. Cursuri Dansul Mirilor se desfasoara in Ploiesti si sunt personalizate in functie de preferintele fiecarui cuplu in parte. Concepute pentru incepatori, cursurile de dans va vor ajuta sa-i uluiti pe toti invitatii vostri de la petrecere cu pasi de dans fermecatori. Tot ce trebuie sa faceti, pentru a luat parte la Cursuri dansul Mirilor, este sa va alegeti melodia draga sau pur si simplu sa veniti cu o idee despre ce fel de muzica agreati pentru ca noi sa avem punctul de start si sa dezvoltam un dans uluitor, in functie si de capacitatile voastre fizice dar si de timpul de care dispuneti pana la petrecere. Veti invata usor sa va miscati cu gratie, la unisor, ca o adevarata pereche de dansatori profesionisti.

Evenimentele importante din viata fiecarui om sunt marcate de traditie si nunta mai ales, nu face exceptie de la regula. Exista multe traditii de nunta care se pastreaza cu sfintenie, si asta pentru ca au un farmec aparte. Una dintre traditii este si cea a dansului mirilor, cand proaspetii sot si sotie deschid petrecerea de nunta cu un dans fermecator. Este un moment magic pentru toata lumea, atat pentru cei doi indragostiti care danseaza pentru prima data in calitate de sot si sotie, cat si pentru ceilalti invitati care nu sunt obisnuiti sa-i vada intr-o astfel de postura.

Pentru a nu umbri in nici un fel deschiderea petrecerii, tinerii sunt invitati sa se pregateasca din timp acest moment. Coregrafa

Cursuri Dansul Mirilor
Cursuri Dansul Mirilor

Georgiana Tanase ofera Cursuri Dansul Mirilor, pentru a crea un moment magic inca din startul serii, prin primul dans.

Chiar daca sunteti familiarizati cu pasii de dans sau daca nu cochetati deloc cu aceasta arta, prin participarea la Cursuri Dansul Mirilor, coregrafa Gerogiana Tanase va ofera garantia ca veti impresiona pe toata lumea cu miscarile dumneavoastra. La cursuri veti invata sa simtiti muzica si sa nu va fie frica de miscarile corpului, ba mai mult veti invata sa simtiti farmecul ei, sa fiti fericiti alaturi de partenera/partenerul dumneavoastra.

Cursuri Dansul Mirilor sunt personalizate pentru fiecare cuplu in parte.

Coregrafia va avea elemente specifice din Valsul vienez de dans sportiv ,dar si elemente de Menuet.

Persoana de contact: Tanase Georgiana

                     Tel: 0720191598

 

Leave A Reply