Cursuri Dans Ploiesti

0

Cursuri Dans Ploiesti

Cursuri Dans Ploiesti
Cursuri Dans Ploiesti

Cursuri Dans Ploiesti, oferite de catre instructori de marca, la cele mai bune preturi ale verii!

Elevii nostrii, grupati pe categori(incepatori, avansati), pot luat parte la cursuri pentru toate categoriile de dans, dintre care si dansuri de societate.

La Cursuri Dans Ploiesti, categoria dansuri de societate, elevii nostri vor invata si pasii celui mai iubit dintre toate: VALSUL.

Dansurile de societate au luat nastere din trei surse diferite:societatea internationala, Curtile Europene si culturile primitive. Poate de aici si complexitatea desavarsita a lor.

Valsul este de origine germana, ceha si austriaca, in masura de trei timpi, cel mai adesea 3/4 si cu structura simetrică a frazei muzicale, construita din 4-8-16 masuri

Cei care vor lua parte la Cursuri Dans Ploiesti,categoria dansuri de societate, vor invata nu numai pasii specifici ci si semnificatia lor: liberatea de exprimare si miscare.

Valsul este dansul care permite dansatorilor ei sa se exprime liber. spre deosebire de alte tipuri de dansuri care se definesc prin pasi ficsi> Acesta permite spargerea tutuoro barierelor mintale si de miscare, fiind definit prin miscarile de plutire, de alunecare, contopite cu simtaminte puternice de pasiune.

Valsul este un dans in masura de trei timpi, cu miscari vioaie, care se danseaza în perechi. Poate reprezenta si melodia dupa care se executa acest dans.

Vlasul nu s-a bucurat dintotdeauna de aprecierea oamenilor, asa cum se intampla astazi sau cum s-a intamplat in perioada lui de

Cursuri Dans Ploiesti
Cursuri Dans Ploiesti

de aur. Ba dimpotriva. Valsul a fost numit initial  supranumit „dansul interzis”, pentru ca era respinsa conceptia ca dansatorii sa se atinga in vreun fel. Acesta era un lucru nemaiauzit si a avut ca rezultat defaimarea lui de catre oficialitati ale bisericii si conducatori ai comunitatii. Dar datorita faptui ca era dansul preferat al tinerilor a continuat sa fie dansat. Ca urmare a trecerii catre dansul de salon, s-a transformat intr-un dans elegant, muzica devenind mai rafinata si orchestrata, instrumentele cele mai folosite fiind pianul , vioara si basul.

Pentru informatii si rezervari la Cursuri Dans Ploiesti, apelati numarul de telefon 0720. 191 .598.

Leave A Reply